Om oss


Välkommen till Björk & Friends!

Vi är en Redken Club 5th Avenue-salong i centrala Linköping. Välsvetsat team som vill inspirera och ge dig som kund en bra stund, med hög fokus på behandlingar och service. Många års erfarenhet och mycket utbildningar skapar idag styrkan på Björk & Friends.

Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar, uppsättningar, Hair talk och mycket, mycket mer. Tveka inte att höra av dig vid funderingar!

 

 Våra frisörer


Anna Björk

Jobbat som frisör sedan -86. Har gesällbrev och gått flertalet utbildningar från Redken, Vidal Sassoon m.fl. Innehar frisörlicens från Frisörernas Yrkesnämnd. Varit i branschen länge och alltid lika glad att få möta kunder och skapa. Ägare och grundare av Björk & Friends.

 

 

 

 

 

 

 

 


Michaela Falk

Jobbat som frisör sedan 2008. Har gesällbrev och är utbildad Redken Certified hair colorist. Glad och positiv! Älskar arbetet på salong med kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ia Johansson

Har arbetat som frisör sedan 1989, då jag tog mitt gesällbrev. Hår och kläder är min stora passion, att vara kreativ och hänga med i nya trender är jättekul, därför går jag regelbundet på utbildning och kurser. Jag gillar att utmana, har bland annat drivit en egen salong i Dubai i 9 år.

 

 

 

 

 

 


Cajsa Olheden

Har jobbat som frisör sedan 2005. Är utbildad Redken certified hair colorist och har gesällbrev. En lugn och noggrann frisör som gillar att komma med nya idéer. Älskar att jobba kreativt med färg och form.

 

 

 

 

 

 

 


Erica Källbom

Har jobbat som frisör i 10 år, har gesällbrev. Jag är en glad, positiv frisör som älskar mitt jobb! Är noggrann och gillar att skapa fram form och känsla i en frisyr. Värdesätter utbildningar då jag får utvecklas och kunna inspirera och ta hand om mina kunder på bästa sätt!

 

 

 

 

 

 

81941733_560407594803552_4298187933061480448_n

Malin Broström

Jag är utbildad frisör med gesällbrev sedan 2000. Älskar att jobba med människor och få möjlighet att tillfredsställa kundernas behov. Har en förkärlek för styling/uppsättningar och det där lilla extra i vardagsfrisyrerna.