Om oss


Välkommen till Björk & Friends!

Vi är en Redken Club 5th Avenue-salong i centrala Linköping. Välsvetsat team som vill inspirera och ge dig som kund en bra stund, med hög fokus på behandlingar och service. Många års erfarenhet och mycket utbildningar skapar idag styrkan på Björk & Friends.

Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar, uppsättningar, Hair talk och mycket, mycket mer. Tveka inte att höra av dig vid funderingar!

 

 Våra frisörer

Anna Björk

Jobbat som frisör sedan -86. Har gesällbrev och gått flertalet utbildningar från Redken, Vidal Sassoon m.fl. Innehar frisörlicens från Frisörernas Yrkesnämnd. Varit i branschen länge och alltid lika glad att få möta kunder och skapa. Ägare och grundare av Björk & Friends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michaela Falk

Jobbat som frisör sedan 2008. Har gesällbrev och är utbildad Redken Certified hair colorist. Glad och positiv! Älskar arbetet på salong med kunder.

 

 

 

 

 

 

 


Lotta Bjernliden

Positiv och idérik frisör som älskar sitt jobb. Har gesällbrev och är Redken Certified hair colorist och Redken Certified design stylist. Har förmånen att jobba med mitt stora intresse!

 

 

 

 

 

 

 


Ia Johansson

Har arbetat som frisör sedan 1989, då jag tog mitt gesällbrev. Hår och kläder är min stora passion, att vara kreativ och hänga med i nya trender är jättekul, därför går jag regelbundet på utbildning och kurser. Jag gillar att utmana, har bland annat drivit en egen salong i Dubai i 9 år.

 

 

 

 

 

 

BjorkAndFriends2123-bw
Cajsa Olheden

Har jobbat som frisör sedan 2005. Är utbildad Redken certified hair colorist och har gesällbrev. En lugn och noggrann frisör som gillar att komma med nya idéer. Älskar att jobba kreativt med färg och form.